Een huis verkopen in Nederland – Tips van makelaars in Rotterdam

Een huis verkopen in Nederland – Tips van makelaars in Rotterdam

Als je erover denkt om je huis komend jaar te verkopen, dan is een van de beste tips die je moet nemen het inschakelen van een makelaar. Een makelaar kan u advies geven over welk huis u moet kopen, wat u moet verkopen en hoe u uw eigendom kunt laten verkopen. Hieronder bespreken we enkele tips van makelaars in Rotterdam die je kunnen helpen om je huis dit jaar sneller te verkopen.

makelaars

De meeste makelaars laten de hele week huizen te koop zien, maar sommigen zijn misschien ook bereid om je in het weekend te helpen. Een bezichtiging duurt meestal ongeveer 15 minuten per enkele reis Remax-totaal.nl makelaars Rotterdam. Vaak zijn er speciale kijkuren (openhugemakers) waar je op vrijdagavond deelnemende woningen kunt bezichtigen. Publieke bezichtigingen zijn vooral handig in de zomermaanden, wanneer het in Nederland erg warm kan zijn.

Een andere tip van makelaars in Rotterdam is om een realistische verkoopprijs voor uw woning vast te stellen. Het laatste dat u wilt doen, is uw huis verkopen voor minder dan het waard is of verlies lijden terwijl u er een veel hogere prijs voor had kunnen krijgen. Enkele goede punten om in gedachten te houden bij het overwegen van uw verkoopprijs, is of deze meer is dan het geld dat u ervoor heeft ontvangen, en of u reparaties of verbeteringen hebt aangeboden. Ook moet u rekening houden met de rente die u op het forfaitaire bedrag ontvangt als u besluit uw eigendom te verkopen.

Zoek meer informatie op: https://remax-totaal.nl/