Opslagcontainers en huur een container

huur een container

Opslagcontainers en huur een container

"Ontvang onze opslagcontainerservice van onsite opslagcontainerverhuur, drop-off containers, droge opslagcontainers en meer bij Ark Container Rentals." Bel nu 800 Corsons-inicampel, droge opslagcontainers en meer bij Ark Container Rentals. Praat vandaag nog met een Storage Container Professional! Afzet-/huurcontainers zijn onder andere Rotavator, opklapbare planken en meer. Containeroplossingen voor een dynamische, steeds veranderende wereld!

Voor bedrijven die een container voor een jaar of langer willen huren, is onze "One Month Rent a Container"-service de beste optie. U kunt een container voor maximaal drie maanden huren, bij u op locatie laten afleveren en de vrachtcontainer na afloop weer inleveren. De prijs is inclusief bezorging en haal- en brengservice en is slechts een vast bedrag per dag (huur van drie maanden) opslagcontainer huren prijs. Deze vorm van huren is perfect voor bedrijven die tijdelijke opslag nodig hebben en niet in staat zijn om een nieuwe faciliteit te bouwen. U ontvangt een volledig betaalde, volgeladen en bemande container om uw spullen maximaal een maand op te bergen.

Als een van 's werelds grootste fabrikanten van koelcontainers, bieden wij met trots al vele jaren opslagproducten aan. Onze voorraad bestaat uit hoogwaardige, gebruikte, in de fabriek opgeknapte en gereviseerde containers. Onze voorraad koelcontainers varieert van zes maanden tot een jaar en is klaar om gevuld te worden. Neem voor meer informatie over het huren van een container of opslagverhuur gratis contact met ons op via (817) 799-6100 ext. 6.

Meer info over dit artikel: Afzetbak.nl