Tuinmantips voor de beginnende tuinier

Tuinmantips voor de beginnende tuinier

Als je een tuinier bent, en je bent al een tijdje een fervent tuinier, weet ik zeker dat je je bewust bent van het feit dat er bepaalde dingen zijn die je nooit zou moeten doen, en bepaalde dingen die alleen worden aanbevolen als je een serieuze tuinman. Als je net begint met je eerste plant (of als je al een tijdje tuinier bent en dingen wilt veranderen), moet je deze tips zeker in gedachten houden bij het plannen van je volgende landschapsproject. Tuinieren kan heel leuk zijn, en je zult zeker genieten van alle geweldige bloemen en planten die je samen met je buitenruimte kunt laten groeien.

Enkele tips voor landschapsarchitectuur – landschapsarchitectuur – bestrating van randen is belangrijk en u moet er altijd voor zorgen dat uw tuin een mooie scherpe rand heeft. Dit zal helpen om het gras op een natuurlijke manier te trimmen, en het is veel gemakkelijker om een goede gazonrand te onderhouden dan een moeilijke. Natuurlijk zijn vaste planten meestal het geschenk dat jaar na jaar blijft geven, terwijl eenjarige planten vereisen dat je elk jaar plant en opnieuw plant Hovenier Delft – Kibbel Hoveniers 📞 06 199 518 02. Sommige eenjarigen zijn echter minder zorgeloos dan de andere. Onthoud: vergeetachtige tuiniers zullen vooral de delicate, maar ruige penstemon of droogtetolerante calendula waarderen.

Andere tips – landschapsarchitectuur – bestrating is ook belangrijk, en u moet nadenken over het planten van bakstenen of straatstenen om een stevige rand te creëren. Als u grind gebruikt, moet u er rekening mee houden dat het losse grind gemakkelijk kan bezinken en een grote lelijke puinhoop op de oprit kan veroorzaken, dus wees voorzichtig! Het is beter om een mooie rand te plannen terwijl u de stenen of straatstenen neerlegt en ze op hun plaats te laten blijven. En trouwens, de meeste uitstekende tuiniers weten natuurlijk dat ze door hun tuinen water te geven, in feite een natuurlijk biologisch proces stimuleren, dat helpt om water te besparen, waardoor het gemakkelijker wordt om te drogen – nog een geweldige tip voor de tuinier met waterdroogte!

Klik door naar de website: Kibbel Hoveniers